Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος δεν άλλαξε την εικόνα της Ρεάλ και βέβαια,αυτό ενδέχεται να σημαίνει και την απομάκρυνση του Γιουλέν Λοπετέγκι.

Μπορεί αυτή τη φορά να «έγραψε» γκολ, έστω και μετά από 481 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο έμεινε για τέταρτο ματς στη La Liga χωρίς νίκη και πέμπτο,αν υπολογίσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ήττα από τη Λεβάντε στο Μπερναμπέου (2-1) ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο μοναδικός βαθμός προέρχεται από το 0-0 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο. Κι όλα αυτά, ενώ την Κυριακή 28/10, θα πάει στο Καμπ Νου για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Ηταν μόλις η δευτερη νίκη της Λεβάντε επί της Ρεάλ στο Μπερναμπέου, με την πρώτη να έχει σημειωθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

Το 70% κατοχής της μπάλας, αλλά και οι 34 τελικές (τρία δοκάρια), ασφαλώς δεν λένε τίποτα. Το πρόβλημα του γκολ στη μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή, παραμένει.

Η Λεβάντε αιφνιδίασε, καθώς πριν συμπληρωθούν δεκαπέντε λεπτά αγώνα είχε προηγηθεί 2-0 (Μοράλες 6′, Ρότζερ πέναλτι 13′). Ο Μαρτσέλο σκόραρε για πρώτη φορά στην Primera, μειώνοντας, σε 2-1, αλλά παρά τις προσπάθειες της Ρεάλ, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.