Με δυο γκολ του Μάζουρεκ,ο Παναιτωλικός «άλωσε» την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από τους νευρικούς και «άσφαιρους» γηπεδούχους, που είχαν μερικές ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερες τελικές και έφτασαν στο γκολ που τους έβαλε σε θέση οδηγού στον αγώνα. Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο 43′ από ωραία κεφαλιά του Μάζουρεκ, σε σέντρα του Γουίλιαν.

Το γκολ ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν. Ετσι, στο β’ μέρος και μπροστά στον κίνδυνο της εντός έδρας ήττας, ο Γιάννης Πετράκης έκανε σύντομα επιθετικής πνοής αλλαγές, αλλά το σκηνικό δεν άλλαζε. Στο 77΄ ο Αθανασιάδης, που είχε μπει οκτώ λεπτά πριν στο παιχνίδι, είχε ένα άσχημο τέλειωμα φάσης. ισοφαρίσει.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάζουρεκ μετά από γύρισμα του Μάνα με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Λίλα, Γιάκος – Ρότσα, Μαλής, Χαντάκιας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46΄ Αποστολόπουλος), Μιχαήλ, Γιάκος, Κριζμάν, Λίλα, Κουκούμπα, Κούζικ (60΄ Βιντάλ), Ξύδας (69΄ Αθανασιάδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (73΄ Xαντάκιας), Ρότσα, Λουσέρο, Πάουλο, Ντίας, Μάσουρεκ, Γουϊλιαν (68΄ Μάνα), Μοράρ (79΄ Καμαρά).