Πάει και ο Πανιώνιος. Μετά από τη Λαμία, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό στο Ο.Α.Κ.Α, την Ξάνθη και την Λάρισα εκτός, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμα μια νίκη φθάνοντας τις έξι σε επτά αγώνες. Εάν έλεγες, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ότι οι πράσινοι θα είχαν καταφέρει να κερδίσουν όλα αυτά τα ματς και να παραμένουν αήττητοι το λιγότερο θα σε κοιτούσαν περίεργα.

Τα παιδιά του Γιώργου Δώνη σε κάθε παιχνίδι δείχνουν πόσο πολύ και σωστά έχουν δουλέψει με τον προπονητή τους στην προετοιμασία και πόσο συγκεντρωμένοι παραμένουν ότι και όποιον κληθούν να αντιμετωπίσουν μέσα στο γήπεδο. Σήμερα απέναντι τους βρήκαν μια σκληρή και σφιχτή ομάδα, που προερχόταν από σειρά θετικών αποτελεσμάτων, που ήθελε να κάνει την έκπληξη και που αν και στάθηκαν άτυχοι στις πρώτες τους ευκαιρίες μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα μακρινό σουτ από την αλλαγή του Έλληνα τεχνικού, τον Χατζηθεοδωρίδη, μια κόντρα έστω και ελαφρά σε αμυντικό και η γνωστή ηρεμία στη διαχείριση των δεδομένων του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει τώρα μπροστά του μια τεράστια πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ