Ο Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού. Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, η ΠΑΕ της Βοιωτίας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της χώρας του, αλλά και στη Serie A με την Παλέρμο και τη Σιένα.

Επίσης έχει κι ένα πέρασμα από την Αγγλία και τη Γουότφορντ, η οποία τότε (Δεκέμβριος 2013-Αύγουστος 2014) αγωνιζόταν στην Championship. Η τελευταίου του δουλειά ήταν την περσιχή χρονιά στην Τριεστίνα, στην Γ΄ κατηγορία της Ιταλίας.

Η ομάδα της Βοιωτίας, με αφορμή το «διαζύγιο» των δύο πλευρών εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως «η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό Γιώργο Χωριανόπουλο. Παράλληλα τους εύχεται καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Και για τους δυο η πόρτα του Λεβαδειακού θα είναι πάντα ανοικτή».

Ο Λεβαδειακός είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με μόλις μία νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές.