Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ και αποχώρησε νικητής. Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ του Πάολο Ντιμπάλα στο 17′ ύστερα από προσπάθεια του Πορτογάλου άσσου. Ο Ρονάλντο έψαξε το γκολ και στο 52′ είχε ένα καταπληκτικό σουτ, αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η επέμβαση του Ντε Χέα. Η Γιουβέντους είχε περισσότερες φάσεις για γκολ, ενώ η καλύτερη στιγμή της Γιουνάιτεντ ήταν στο 75′ όταν στο δυνατό σουτ του Πογκμπά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Μπερναμπέου από την Βικτόρια Πλζεν, οι οποία έχασε πολλές ευκαιρίες. Τελικά, η ομάδα του Γιουλέν Λοπετέγκι επικράτησε 2-1 και αυτή η νίκη ήταν η πρώτη μετά από πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 12′ , ο Μαρτσέλο σκόραρε για το 2-0 στο 56′ και ο Χροσόφσκι μείωσε στο 79′ σε 2-1. Η άσχημη είδηση για το Λοπετέγκι, ενόψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή, ήταν ο τραυματισμός του Μαρτσέλο που αποχώρησε στο 89′.

Εντυπωσιακός για άλλη μία φορά ο Εντίν Τζέκο, «καθάρισε» σχεδόν μόνος του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Ολίμπικο. Ο Βόσνιος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ στον Ουντερ για το τρίτο, στην εύκολη νίκη της Ρόμα με 3-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Περίπατος για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Χάρκοβο, καθώς επικράτησε εύκολα της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-0, με γκολ των Νταβίντ Σίλβα, Λαπόρτ και Μπερνάρντο Σίλβα.

Στο Αμστερνταμ,ο Αγιαξ είχε αρκετές ευκαιρίες, ο Βλαχοδήμος έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά η ολλανδική ομάδα πήρε τη νίκη επί της Μπενφίκα με το γκολ του Μαζραουί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε αγώνα θρίλερ Χόφενχαϊμ και Λυών έφεραν 3-3, σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Η Λυών ήταν κοντά στη νίκη, ωστόσο η Χοφενχαϊμ ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζοέλιντον.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ 3ης αγωνιστικής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου 0-2

(61΄ Χάβι Μαρτίνεθ, 63΄ Λεβαντόφσκι)

Αγιαξ – Μπενφίκα 1-0

(90΄+2 Μαζραουΐ)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σ. 0-3

(30΄ Νταβίντ Σίλβα, 35΄ Λαπόρτ, 71΄ Μπερνάρντο Σίλβα)

Χοφενχάιμ – Λιόν 3-3

(33΄,47΄ Κράμαριτς, 90΄+2 Ζοέλιντον – 27΄ Τραορέ, 59΄ Εντομπελέ, 67΄ Ντεπάι)

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Βικτόρια Πλζεν 2-1

(11΄ Μπενζεμά, 55΄ Μαρσέλο – 79΄ Χροσόφσκι)

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

(30΄,43΄ Τζέκο, 50΄ Ουντέρ)

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια 1-1

(55΄πεν. Οαρό – 26΄ Μπατσουαγί)

Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους 0-1

(17΄ Ντιμπάλα)