Από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια, η γυναίκα Σκορπιός, που έχει και τα γενέθλιά της αυτή την περίοδο, μοιάζει να έχει μια σκοτεινή πλευρά, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ωστόσο, αυτά μάλλον είναι… διαδόσεις. Στην πραγματικότητα είναι πολύ συναισθηματική, πληγώνεται βαθιά, και δυσκολεύεται να ξεπεράσει καταστάσεις.

Αν είναι φίλη σου έχεις κερδίσει το λαχείο, καθώς είναι πιστή και πάντα υποστηρικτική στους δικούς της ανθρώπους. Απλά φρόντισε να μην την πληγώσεις, καθώς όπως θυμάται τα καλά, θυμάται και τα κακά και θέλει τον χρόνο της για να συγχωρέσει… αν το κάνει!

Ανεξάρτητη, επινοητική, δυναμική αλλά και γεμάτη πάθος, αποφασιστικότητα και θέληση, συνήθως διαθέτει ένα έντονο βλέμμα και εκπέμπει μια γοητεία που μαγνητίζει, χωρίς καν να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή.

Είναι φοβερά διαισθητική και πάντα έχει ένα σχέδιο για να πετύχει αυτά που θέλει, θέτοντας βραχυπρόθεσμους στόχους που είναι ρεαλιστικοί και αποτελούν το σκαλί για το επόμενο βήμα προς την επιτυχία. Ακόμη και αν αποτύχει όμως, δεν θα το καταλάβεις, αφού είναι και προσαρμοστική και θα βρει άμεσα λύση.

Είναι σαγηνευτική και της αρέσει το φλερτ. Δε θα προσφέρει την καρδιά της εύκολα, γιατί δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Ο άντρας που επιθυμεί να την κατακτήσει, θα πρέπει να περάσει από πολλά… τεστ κι αν πετύχει, θα αποκτήσει μία πιστή σύντροφο. Ίσως να μην το δείχνει, αλλά επιθυμεί μία απόλυτη σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο άντρας να είναι αξιόπιστος, στοργικός και να μην προσπαθήσει ποτέ να την ελέγξει. Είναι πολύ κτητική, αλλά εκπέμπει τόσο μυστήριο, αισθησιασμό και πάθος, που οι περισσότεροι άντρες θα της παραδοθούν αμαχητί.

Αν έχεις σχέση μαζί της ετοιμάσου για το πάθος που τόσο αναζητούσες γιατί θα σου το προσφέρει χωρίς αναστολές! Οι φήμες λένε ότι είναι η πιο sexy του ζωδιακού κύκλου (θυμηθείτε την Τζούλια Ρόμπερτς, που είναι από τις σταρ του ζωδίου στο Pretty wooman)! Ενίοτε είναι ζηλιάρα και καχύποπτη, αλλά θα σε αποζημιώσει αν καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος εκτίμηση.

Αν και δείχνει ήρεμη και εσωστρεφής, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάει ή κρατάει πόζα. Είναι απλά cool,  ενώ είναι ετοιμόλογη και διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, οπότε μην εκπλαγείς αν σε βομβαρδίσει με ερωτήσεις, αφού προσπαθεί να εμβαθύνει και να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σου και να αξιολογήσει την κατάσταση. Επίσης διαθέτει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, μάλλον αγγλοσαξωνικού τύπου. Μια συναρπαστική γυναίκα που ανταποδίδει την αγάπη που θα της προσφέρεις στο διπλάσιο και δεν θα διαστάσει να σε ακολουθήσει παντού, να σου σταθεί και στα δύσκολα, και στην οποία μπορείς να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ακι αν συμβεί. Απλά έχε το νου σου όταν σκοτεινιάσει το μάτι της, αφού της έχεις κάνει κάτι… χοντρό. Τότε καλύτερα είναι να εξαφανιστείς μέχρι να της περάσουν τα νεύρα…

Απολαύστε την Πανσέληνο

Σκορπιοί ή μη φροντίστε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη την Πανσέληνο στον Ταύρο, που επηρεάζει τα οικονομικά και ότι έχει σχέση με τα υλικά αγαθά, αλλά εντείνει και πάθος και ερωτισμό και βγάζει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματά μας, οθώντας μας να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας.

Περισσότερο επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι οι οποίοι μπορούν να βάλουν τις βάσεις για την πραγματοποίηση των επιδιώξεών τους. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορείτε να επιλύσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ξεφορτωθείτε βάρη και να προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες εάν έχετε συγκεκριμένη κατεύθυνση και συνεχίσετε την προσπάθεια, τότε θα οφεληθείτε.