Το ντεμπούτο του Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό δε συνοδεύτηκε με επιτυχία στη Ligue 1 (ήττα από Στρασβούργο), ωστόσο, στην Ευρώπη ήταν σαφώς πιο καλό με το βαθμό που απέσπασε η γαλλική στο Βέλγιο κόντρα στη Μπριζ (1-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα δύο προηγούμενο ματς η Μονακό είχε ισάριθμες ήττες (από Ατλέτικο Μαδρίτης στο Πριγκιπάτο και Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία). Στον αγώνα με την Μπριζ προηγήθηκε με τον Σιλά στο 32′, αλλά ισοφάρισε η βελγική ομάδα επτά λεπτά αργότερα με τον Γουέσλι.

Τρίτο ματς που η Τότεναμ δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση και, πλέον, το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Οι «πετεινοί» επηρεάστηκαν από την αποβολή του Λιορίς στο 79΄ και στο 87΄ δέχτηκαν την ισοφάριση από τον αρχηγό της PSV, Ντε Γιονγκ (2-2). Να σημειώσουμε ότι η Αϊντχόβεν είχε προηγηθεί με τον Λοσάνο (30′), αλλά η ομάδα του Ποτσετίνο έκανε την ανατροπή με τους Λούκας Μόουρα (39′) και Χάρι Κέιν (55′). Ομως στο 87′ ο Ντε Γιονγκ σκόραρε για το τελικό 2-2.