Η μάχη στην Τσάμπιονσιπ συνεχίζεται, καθώς η 14η αγωνιστική έφερε νέες αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα, με τη Νότινγχαμ να είναι μία από τις κερδισμένες ομάδες.

Η ομάδα του Αϊτορ Καράνκα νίκησε εκτός έδρας την Μπόλτον 3-0, παραμένει κοντά στην εξάδα, ενώ απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από το γκρουπ των ομάδων που μοιράζονται την κορυφή (Λιντς,Μίντλεσμπρο, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

Η νίκη της Νότινγχαμ στο Ρίμποκ ήταν η πρώτη (σε όλες τις διοργανώσεις) μετά το 1991. Τον Οκτώβριο εκείνη της χρονιάς είχε νικήσει την Μπόλτον στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ. Η προηγούμενη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν το Νοέμβριο του 1978 στην τότε Α’ κατηγορία. Και στις δύο νίκες, στον πάγκο της Νότινγχαμ ήταν ο Μπράιαν Κλαφ. Πρωταγωνιστής στο 3-0 της Τετάρτης ήταν ο Λιούις Γκράμπαν με δύο γκολ. Ο 30χρονος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Κερδισμένη της 14ης αγωνιστικής και η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία νίκησε εκτός έδρας τη Γουεστ Μπρομ 4-1 και ανέβηκε στην 4η θέση.

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι τα αποτελέσματα των οποίων μπορεί να φέρουν και νέες αλλαγές. Η Λιντς θα υποδεχτεί στο Ελαντ Ρόουντ τη Νότινγχαμ και η Μίντλεσμπρο στο Ρίβερσαϊντ την Ντέρμπι.