Έχεις γοητευτεί από έναν Σκορπιό και θέλεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του; Αν είσαι αποφασισμένος-η να του παραδοθείς ψυχή τε και σώματι, και εκείνος, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για άνδρα (στη φωτό ο Λεονάρντο ντι Κάπριο από τους σταρ του ζωδίου ως «Υπέροχος Γκάτσμπι»)  ή γυναίκα, δεν δείχνει εντελώς αδιάφορος απέναντί σου όπως φαίνεται από τα βλέμματα που σου ρίχνει, κάτι μπορεί και να γίνει.

Από τους πιο σκληρούς παίχτες του ζωδιακού κύκλου, με αντιφάσεις και συμπεριφορά που διαφέρει ανάλογα με τα κέφια του, ο πιο μυστηριώδης και σεξουαλικός τύπος  με βάση την αστρολογία , ακόμη και αν νοιάζεται πολύ δεν θα παραδοθεί αμαχητί, θα σε περάσει από χίλιες δοκιμασίες πριν σου δείξει ότι του αρέσει η παρέα σου.

Εφόσον μπεις στη διαδικασία να τον γνωρίσεις καλό είναι να ξέρεις, ότι σε κάποια πράγματα είναι απόλυτος και δεν νερώνει το κρασί του. Τι εννοούμε;

Καλό είναι ποτέ να μην προσποιηθείς ή να πεις ψέματα σε έναν Σκορπιό, αφού θα το καταλάβει με την μία. Να είσαι αληθινός και να τον ακούς προσεχτικά, αφού πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Μην προσπαθήσεις να κρύψεις κάτι ή να τον κοροϊδέψεις, αφού θέλει να ξέρει τι του γίνεται. Επίσης μην επιχειρήσεις ποτέ να θίξεις τον εγωισμό του ή να τον προσβάλεις ούτε καν γι’ αστείο.

Είναι πολύ περήφανος και δε θέλει να του υποδεικνύουν τα λάθη και τα στραβά του, παρόλο, που ενίοτε… αυτομαστιγώνεται γι’ αυτά. Επίσης μην προσπαθήσεις να είσαι εσύ κυρίαρχος απέναντί του ή να τον ελέγχεις.

Διαθέτει χιούμορ και του αρέσουν τα έξυπνα πειράγματα, αλλά κυρίως η ειλικρίνεια και η εντιμότητα ενώ θα σε σεβαστεί περισσότερο αν λες ξεκάθαρα την γνώμη σου. Από κει και πέρα σεβάσου το μυστήριο που τον περιβάλλει και μην του κάνεις προσωπικές ερωτήσεις, αφού αν σε εμπιστευτεί, θα σου μιλήσει από μόνος του. Μην του τα πεις όλα με τη μία, δεν γνωριζόσασταν και από χθες! Κράτησε κάποια χαρτιά σου κλειστά για να έχει τη χαρά να σε ανακαλύψει σιγά σιγά.

Όταν βγείτε μην μιλάς πολύ δυνατά και μην γελάς συνέχεια και θορυβωδώς, ώστε να τραβάς την προσοχή πάνω σας.  Κυρίως μην κοιτάς δεξιά και αριστερά ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει σε ένα χώρο, δεδομένου ότι έχεις τέτοια παρέα φρόντισε ώστε η προσοχή σου να είναι στραμμένη στο αντικείμενο του πόθου σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για τα πάντα, ακόμη και για το σεξ! Αν έχεις κότσια, κάντε τον να ζηλέψει. Προτιμότερο είναι να τον κάνεις να γελάσεις. Αν τα καταφέρεις έχεις πάρει… πόντους και είσαι σε καλό δρόμο. Και βλέπει!

Απολαύστε το τριήμερο

Κατά τα λοιπά καθώς η επιρροή της δύσκολης Πανσελήνου που προηγήθηκε είναι ακόμη ισχυρή το γιορτινό τριήμερο που διανύουμε, αναστατώνοντας την ψυχολογία και την διάθεση μας όσο και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε να κάνετε κάτι ευχάριστο και να χαλαρώσετε κατά το δυνατόν συντροφιά με όποιον σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα. Ειδικά Ταύροι, Λέοντες Υδροχόοι και Σκορπιοί έχετε το νου σας και κρατήστε αποστάσεις έως την Κυριακή, που λίγο το κλίμα φτιάχνει.