Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, μεγάλη η χάρη του και οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερις αγώνες στην φετινή Euroleague. Τρίτη νίκη σε τρία εντός έδρας ματς. Μετά τις Μακάμπι και Γκραν Κανάρια σειρά παίρνει απόψε η Ζαλγκίρις του αγαπημένου της πράσινης εξέδρας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Σάρας επιστρέφει, για μια ακόμη φορά, ως αντίπαλος προπονητής σε ένα γήπεδο που δοξάστηκε και κέρδισε τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Πολλοί άλλωστε τον ονειρεύονται, κάποια στιγμή στο μέλλον, να τον δουν στον πάγκο του εξάστερου πιστεύοντας ότι ο άλλοτε Λιθουανός σούπερσταρ αποτελεί το next best thing στους πάγκους της μπασκετικής Ευρώπης. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του είναι πολύ καλή, με αποκορύφωμα την περυσινή πορεία μέχρι το Final- Four, δείχνοντας ότι όντως διαθέτει στοιχεία ικανά να τον οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα. Βέβαια άλλο πράγμα η τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις και άλλο μεγάλων Συλλόγων όπως ο Παναθηναϊκός ή η Μπαρτσελόνα για την οποία επίσης ακούστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ