temp 36 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
«Μέσα» ο Λοτζέσκι, ενοχλήσεις ο Λάνγκφορντ
Μπάσκετ

«Μέσα» ο Λοτζέσκι, ενοχλήσεις ο Λάνγκφορντ

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο επέστρεψε στις προπονήσεις, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, ωστόσο, ο Κιθ Λάνγκφορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε προληπτικά εκτός.

Με τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά χωρίς τον Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (29/10, 17:30) παιχνιδιού με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε τη διαβεβαίωση από το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού ότι ο Λοτζέσκι είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί κι έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Αντίθετα, ο Κιθ Λάνγκφορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε προληπτικά εκτός. Όπως όλα δείχνουν ο Τσάβι Πασκουάλ στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα ξεκουράσει τον Λάνγκφορντ, προκειμένου να τον έχει έτοιμο για το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Παρασκευή (2/11) για την Ευρωλίγκα με την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων