Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε. Μπορεί η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να έχει προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της FIFA, ζητώντας αποζημίωση ύψους 60.000.000 €από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δεχθεί ένα μεγάλο «άκυρο» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Για την ακρίβεια, αναμένεται να δεχθεί το δεύτερο «άκυρο», καθώς ήδη η FIFA ενημέρωσε τους Πορτογάλους ότι από τη στιγμή που υπάρχει δικαστική διαδικασία στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας (και όχι στο CAS), η ίδια είναι αναρμόδια να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 22/10 η Σπόρτινγκ έλαβε επίσημη έγγραφο της FIFA, το οποίο φέρει τις υπογραφές του Ομάρ Ονγκάρο (Διευθυντής Κανονισμών Ποδοσφαίρου της FIFA) και της Μάγια Κούστερ Χόφμαν (επικεφαλής για του στάτους των ποδοσφαιριστών), σύμφωνα με το οποίο καμία επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν μπορεί να επέμβει, ούτε καν να εκφέρει επίσημη άποψη για την υπόθεση της μονομερούς λύσης συμβολαίου του Ζέλσον Μαρτίνς και της μετακίνησής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Υπόθεση για την οποία οι Πορτογάλοι ζητούν 105.000.000 € ως αποζημίωση πλέον των τόκων!

Διαβάσστε περισσότερα εδώ