Μπλατ: «Χρειάζεται χρόνος, δουλεύουμε σκληρά και θα επιβραβευθούμε»
Μπάσκετ

Μπλατ: «Χρειάζεται χρόνος, δουλεύουμε σκληρά και θα επιβραβευθούμε»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από τη δεύτερη σερί ήττα από τον Παναθηναϊκό, έδειξε όμως σίγουρος για τους παίκτες του και περιμένει η δουλειά που γίνεται να βγει στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για τη Basket League. Ο Μπλατ είδε τους παίκτες του να έχουν και πάλι μεριά άσχημα διαστήματα στην αναμέτρηση και στο τέλος να μην μπορούν να μείνουν κοντά στο σκορ κόντρα στους πράσινους. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, αλλά με την ατάκα «χρειάζεται χρόνος» ζήτησε επί της ουσίας υπομονή, μιας και πιστεύει πως όταν… μετράει, οι κόποι και η σκληρή δουλειά των παικτών του θα ανταμειφθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπλατ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Χρειάζεται χρόνος. Παίξαμε δυο φορές νωρίς στη σεζόν σε αυτό το γήπεδο κι αυτό ήταν κάτι νέο για τους νεαρούς αθλητές μας. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να πληρώνεις νωρίς και να επιβραβευθείς αργότερα. Εννοείται πως το πρόγραμμα είναι πρόβλημα για εμάς αυτή την εποχή, πρέπει απλά να πιεστούμε και να συνεχίσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αργότερα τα πράγματα θα είναι με το μέρος μας. Η προσπάθεια των παικτών είναι σπουδαία, έχουν χαρακτήρα, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα. Είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, όμως δεν προβληματίζομαι γιατί ξέρω πόσο δουλεύουμε καθημερινά».

Exit mobile version