Το 2019 μόλις άρχισε να μετράει και κάποιοι από τους ζωδιακούς τύπους θα κάνουν ένα καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με τους υπόλοιπους, νιώθοντας άμεσα τη θετική επίδραση της χρονιάς. Πρόκειται για τρία ζώδια, τον Κριό, την Παρθένο και τον Τοξότη.

Για τον Κριό ο Ιανουάριος αυξάνει τη διάθεση για αλλαγές. Προς την κατεύθυνση αυτή λειτουργεί και η μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5 του μήνα. Στο επίκεντρο θα βρεθεί και πάλι η καριέρα σου ενώ θα σου δoθούν ευκαιρίες που περίμενες καιρό. Πολύ ευνοείσαι και την άνοιξη και περισσότερο τον Απρίλιο, οπότε θα αισθανθείς ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και να επιτύχεις οτιδήποτε σκέφτεσαι.

Από τους πιο ευνοημένους της καινούργιας χρονιάς η Παρθένος, θα πάρει άμεσα μια γεύση από όλα όσα έρχονται. Η μερική ηλιακή έκλειψη, θα αναδείξει τη διάθεσή σου για φλερτ, ρομαντισμό και όλα όσα προέρχονται από την καρδιά σου. Φρόντισε να είσαι αυθεντικός και δεν θα χάσεις. Ο πιο τυχερός μήνας της Παρθένου θα είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, ο Σεπτέμβριος, οπότε τα ταλέντα σου θα αναδειχθούν και θα εκτιμηθούν από τους άλλους

Με τον Δία στο πλευρό του ο Τοξότης, έχει την τύχη με το μέρος του όλο το χρόνο. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις τις θέλεις να κάνεις. Προς το παρόν γίνεσαι λίγο πιο χαλαρός, απολαμβάνεις όσα συμβαίνουν γύρω σου και σταδιακά επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου και τη θέση που έχεις στην ζωή των αγαπημένων σου, ενώ ευνοούνται και τα οικονομικά σου.

Ενδιαφέρον ξεκίνημα χρονιάς κάνει και ο Λέοντας, που από το τέλος του Ιανουαρίου και μέσα στον Φεβρουάριο θα νιώθει την ενέργεια να ξεχειλίζει μέσα σου και την ανάγκη να μεγαλουργήσει. Θα δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και θα έχουν μεγάλη επιτυχία για την οποία θα αισθάνεσαι υπερήφανος.

Για τον Ταύρο ο τυχερός μήνας θα είναι ο Ιούνιος οπότε πολλά από τα όνειρά σου θα υλοποιηθούν. Φρόντισε να  θωρακιστείς ώστε να ξεπεράσεις έναν μάλλον δύσκολο χειμώνα και μια άνοιξη γεμάτη προκλήσεις.

Ο πιο ευτυχισμένος μήνας των Διδύμων και στα ερωτικά θα είναι ο Αύγουστος και στις διακοπές σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις το ταίρι σου. Καλός μήνας θα είναι και ο Μάιος.

Ο Καρκίνος θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή έως τον γενέθλιο μήνα του, τον Ιούλιο, ο οποίος θα σηματοδοτήσει αλλαγές και θα είναι κομβικός για τη συνέχεια της χρονιάς.

Ζυγέ πιο δημιουργικός και λαμπερός θα είσαι από τον Φεβρουάριο. Θα εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στα επαγγελματικά σου και θα περνάς καλά. Κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις σοθυ επιφυλάσσει το τέλος της χρονιάς.

Σκορπιέ, σταδιακά από το τέλος του καλοκαιριού και κυρίως τον Δεκέμβριο θα πάρεις ό,τι σου αξίζει. Τότε να αναμένεις μεγάλες αλλαγές, σε προσωπικό και όχι μόνο επίπεδο, ενώ θα είσαι πιο ήρεμος και η καινούργια χρονιά θα σε βρει δικαιωμένο για τις αποφάσεις σου.

Αιγόκερε ο πιο τυχερός μήνας σου θα είναι ο Οκτώβριος. Θα προηγηθούν πολλά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου.

Υδροχόε ο μήνας σου θα είναι ο Νοέμβριος οπότε θα κάνεις καινούργιους φίλους, θα έχεις έμπνευση κι ίσως ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα στεφθεί με επιτυχία.

Ιχθύ ο Μάιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο η ζωή σου θα αλλάξει σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα ενώ ο Ιούλιος θα σου φέρει δημιουργικότητα. Φρόντισε να  απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή.

Ώρα να οργανωθούμε

Κατά τα λοιπά σήμερα, Τετάρτη, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλούμαστε να εστιάσουμε στις ανάγκες και όχι στις επιθυμίες μας. Παράλληλα είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανωθούμε και να φτιάξουμε το πλάνο των στόχων για την καινούργια χρονιά.

Περισσότερο επηρεάζονται (ποιοι άλλοι;) οι Αιγόκεροι, των οποίων οι κόποι και οι προσπάθειες δικαιώνονται. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ξέρετε ότι μπορείτε και καλύτερα, οπότε ανασκουμπωθείτε και επιλύσετε στη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας. Δίδυμοι και Τοξότες ως γνωστόν η ποιότητα κάνει τη διαφορά οπότε αναζητείστε την σε όλα τα επίπεδα.