Για ασήμαντη αφορμή, για ένα σπρώξιμο σε νυχτερινό κέντρο, ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του από ψυχρό εκτελεστή που τον πυροβόλησε στο στήθος.

Φίλος του δράστη, που κατάφερε να ξεφύγει μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τις συνθήκες της δολοφονίας στον Πειραιά. Ο νεαρός  έδωσε μια άλλη εκδοχή του γεγονότος διαψεύδοντας ότι σπρώχτηκαν και πήγαν να λύσουν έξω τις διαφορές του.

Ο φίλος του δράστη είπε ότι δεν τον γνώριζε τον νεαρό κι έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Επανέλαβε ότι δεν γνωρίζονταν ποτέ, το θύμα βγήκε με την κοπέλα του έξω από το μαγαζί. Είπε ότι ο δράστης τον πέρασε για το δίδυμο αδερφό του που είχε δει πριν από μερικές ημέρες. Διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο και φέρεται να χτύπησε το θύμα τον δράστη στο κεφάλι.

Είπε ακόμη ότι το όπλο το είχε μαζί του για να ρίξει για την Πρωτοχρονιά κι ότι θα παραδοθεί σε λίγο ο φίλος του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1,  οι αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν τον δράστη να λέει στο θύμα “τι κοιτάς ρε, γιατί με έσπρωξες; ”.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και πάνω στον άγριο καβγά, ο δράστης , ο οποίος αναζητείται, πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στο στήθος.

«Οι δύο άντρες μάλωσαν, φαίνεται ότι είχαν πιει αρκετά. Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, φώναζε μία κοπέλα” τρέξτε, δεν αναπνέει”», αναφέρει στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 αυτόπτης μάρτυρας ενώ δεύτερος μάρτυρας τόνισε ότι« φώναζαν τον φάγανε, τον σκοτώσανε».

Ο δράστης, λόγω της σύγχυσης που επικράτησε εκείνη την ώρα στο σημείο, κατάφερε να διαφύγει πριν να φτάσουν οι άνδρες της αστυνομίας.

Η ΕΛΑΣ ψάχνει τώρα οποιοδήποτε στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας του 21χρονου.