temp 32 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
ΑΕΚ: Πάτησε Αθήνα ο Κρίστισιτς
Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Πάτησε Αθήνα ο Κρίστισιτς

Ο Νέναντ Κρίστισιτς έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους. Την Παρασκευή (04/01) οι υπογραφές.

Όπως αναμενόταν, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (03/01), ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έφτασε στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Ερυθρό Αστέρα στην ΑΕΚ, συνοδευόμενος από την οικογένεια και τον ατζέντη του.

Ο 28χρονος αναμένεται να περάσει μέχρι το βράδυ τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του στη διάρκεια της Παρασκευής, δεδομένου ότι εκκρεμεί η ανταλλαγή κάποιων εγγράφων μεταξύ της Ένωσης και της σερβικής ομάδας, ενώ θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο. Υφίσταται άλλωστε δεδομένα προφορική συμφωνία μεταξύ της πλευράς του ποδοσφαιριστή και της Ένωσης.

Φυσικά, ο Σέρβος θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη των Κιτρινόμαυρων κατά τη χειμερινή περίοδο, καλύπτοντας έτσι το κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων