Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0 και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός των μερένχες, Σέρχιο Ράμος μίλησε για την ήττα από τους Βάσκους και είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή και τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, ο Ράμος τόνισε πως οι αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης ήταν σκανδαλώδεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν έδωσε δύο πέναλτι στη βασίλισσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τίποτα δεν μας πήγε καλά. Παίξαμε αρκετά καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά τα αποτελέσματα θα έρθουν», τόνισε ο αρχηγός της βασίλισσας.

«Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, ειδικά αυτό στον Βινίσιους ήταν σκανδαλώδες. Αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Θα μπορούσε ο διαιτητής να σφυρίξει το πέναλτι και μετά να ζητήσει την επιβεβαίωση από το VAR. Ο διαιτητής ήταν καθοριστικός για το αποτέλεσμα. Τα λάθη που έγιναν ήταν σκανδαλώδη. Δεν ζητάμε από κανέναν να μας βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να δίνονται οι ξεκάθαρες παραβάσεις. Θα πρέπει να ξέρουν οι διαιτητές πώς να χρησιμοποιούν το VAR», δήλωσε.