Οι νεοαποκτηθέντες Κλάπβάικ και Γκάρετ έδωσαν ώθηση στον ΠΑΟΚ που έκανε επίδειξη ισχύος στην Κυψέλη επικρατώντας 0-3 σετ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Το ματς διεξήχθη λίγες μέρες, μετά το θάνατο της συζύγου του προπονητή του Τριφυλλιού και της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του παίκτη των «πρασίνων» , Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Οι ομάδες ξεκίνησαν με πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση, πηγαίνοντας χέρι – χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του σετ, με την διαφορά να μην ξεφεύγει για καμία ομάδα πάνω από τους δυο πόντους,

Όλα αυτά μέχρι το 19-18, όταν και ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό σε επίθεση και άμυνα και με ένα σερί 6-0 άνοιξε τη διαφορά στο 19-23, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους “πράσινους” και παίρνοντας το πρώτο σετ με σκορ 20-25.

Το δεύτερο σετ ήταν μια replica του πρώτου με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να ξεφεύγουν στο σκορ. Ωστόσο και πάλι ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 3-0 όταν το σκορ ήταν στο 20-20 πήρε τα ηνία του σετ στην τελική του ευθεία παίρνοντας εν τέλη και το δεύτερο με 22-25.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτες του Δικεφάλου έχτισαν μία καλή διαφορά, με τους παίκτες των γηπεδούχων να βγαίνουν εκτός ρυθμού, παλεύοντας ωστόσο έως το 9-9, όταν και ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 4-0 πήρε τη διαφορά και τον Κλάπβαϊκ να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, σφραγίζοντας τη νίκη με σκορ.