temp 29 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ολυμπιακός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Φορτούνης
Ομάδα

Ολυμπιακός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Φορτούνης

Ο αρχηγός των Πειραιωτών στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Κώστα Φορτούνη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και παρέμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα με τους Αρκάδες ο αρχηγός των Πειραιωτών αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα και θα χρειαστεί να λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, θα χάσει ένα από τα παιχνίδι με ΑΕΛ εντός (30/01), Πανιώνιο εντός (02/02), ΠΑΟΚ εκτός (10/02) και ΑΕΚ εντός (16-17-18/02).

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες σε ποιο αγώνα θα εκτίσει την ποινή του ο Φορτούνης. Ο 26χρονος άσος στον αγώνα με τον Αστέρα ήταν εκπληκτικός και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Στο 28’ σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και στο 50’ έβγαλε την ασίστ στον Λάζαρο. Ο Φορτούνης μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 9 γκολ και 10 ασίστ.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων