Παράπονα Σπανού σε Γραμμένο
Ομάδα

Παράπονα Σπανού σε Γραμμένο

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, είχε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Γραμμένο στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τη διαιτησία.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τη Λαμία και έχασε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη.

Στον Ατρόμητο διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο πρώτο γκολ αλλά και για το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε τη νίκη καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει καμία παράβαση στη φάση. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα ήταν που οι Περιστεριώτες έχασαν από την Ξάνθη και πάλι με πέναλτι που δεν υπήρχε και γενικά θεωρούν πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στον οποίο εξέφρασε τα παράπονά του τονίζοντας πως θέλει να συναντηθεί και με τον Μέλο Περέιρα, για τον ίδιο λόγο ωστόσο ζήτησε κι από τον ίδιο να αναλάβει δράση.

Αυτό που άκουσε από τον Βαγγέλη Γραμμένο ήταν πως γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και πως τον Φεβρουάριο υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους διαιτητές ώστε να τους επιστήσει την προσοχή μιας και έρχονται κρίσιμα ματς που θα κρίνουν το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

Exit mobile version