Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως είναι η ομάδα που παίζει (με διαφορά μάλιστα) το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και φροντίζει σε κάθε ματς να είναι και καλύτερος. Να βάζει νέα στοιχεία στο ρεπερτόριο, να δίνει μοναδικές παραστάσεις γεμάτες ποδοσφαιρική μαγεία. Οι πειραιώτες έδωσαν ένα νέο σόου και απέναντι στην Λάρισα επικρατώντας πολύ εύκολα με 4-0, έχοντας πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Και τι δεν έκαναν οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη. Τα έκαναν όλα και μάλιστα έδειξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πως ήταν αποφασισμένοι να πατήσουν το… γκάζι. Κι όταν ο Ολυμπιακός αποφασίζει να πατήσει «γκάζι» δεν μπορεί να τον σταματήσει καμιά ομάδα στην Ελλάδα. Κι ενώ στον αγωνιστικό χώρο οι ερυθρόλευκοι «κεντούσαν», στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για την απόδοση του Ολυμπιακού.

«Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», τραγοουδούσαν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων κι έχουν να λένε για την ποιότητα του θεάματος που παρακολούθησαν και στο παιχνίδι απέναντι στην Λάρισα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ