«Σκόνταψε» η Λίβερπουλ, καθώς δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι και η Λέστερ έφυγε με βαθμό από το «Ανφιλντ», στο πλαίσιο της εμβόλιμης 24ης αγωνιστικής (1-1).

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του Μάρτιν Ατκινσον, καθώς διαμαρτύρεται για πέναλτι, που δεν δόθηκε σε επαφή του Ρικάρδο Περέιρα με τον Ναμπί Κεϊτά, ενώ μίλησε και μια κόκκινη στον Μαγκουάιρ για μαρκάρισμα στον Μανέ στο πρώτο μέρος, όπου δόθηκε κίτρινη:

«θα έλεγα ότι ήταν 100% ευκαιρία για γκολ από τον Μανέ. Ο Μάρτιν Ατκινσον όμως θεώρησε ότι δεν ήταν για κόκκινη κάρτα η φάση και έδωσε κίτρινη. Για τη φάση με το πέναλτι του Μανέ, τι να πω; Δε νομίζω ότι χρειάζεται VAR γι’ αυτό. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ο Ατκινσον. Θεωρώ ότι είχε την καλύτερη θέση για να δει τη φάση. Ένα πέναλτι είναι πέναλτι, δεν χρειάζεται να βγει αίμα για να δοθεί. Ένας παίκτης μας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, έτσι έχει η κατάσταση, δεν αλλάζει αυτό.»

Ο Κλοπ τόνισε επίσης για την απόδοση των παικτών του: «Πληρώνεις τα λάθη σου. Εμείς πιέσαμε τη Λέστερ στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά άντεξε πολύ καλά. Ήμασταν άτυχοι με το γκολ που δεχτήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε τον αγώνα. Θέλουμε να νικάμε, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν είμαστε χαρούμενοι.»