Στο πολιτικό στίβο αποφάσισε να μετρήσει τις δυνάμεις του ο γνωστός παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ 3, Σάκης Αρναούτογλου.

Μιλώντας στο Seleo, ο Σάκης Αρναούτογλου, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής  με το ΚΙΝΑΛ. Οι εκλογές είναι με σταυρό και ο Αρναούτογλου θα δώσει τη μάχη του μιας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι παρουσιαστής των δελτίων καιρού της ΕΡΤ. Γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αδελφός του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Βραβευμένος στα “ΠΡΟΣΩΠΑ 2008” ως καλύτερος παρουσιαστής καιρού της Ελλάδας ήταν ο πρώτος που έφερε κυρίως από το 2003 καινοτόμες ιδέες στην παρουσίαση των δελτίων καιρού στην Ελλάδα (αν και δεν διαθέτει πτυχίο μετεωρολόγου, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αρχικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3 χάρτες και υψόμετρα χιονόπτωσης, σήματα προειδοποίησης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων κα.

Σημαντική ήταν σύμφωνα με τον τότε Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπη Νικολάου η συμβολή του στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΧ Ολυμπιακούς Αγώνες “Πεκίνο 2008” καθώς προέβλεψε έγκυρα, πέντε περίπου ημέρες πριν, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν, προτείνοντας έγκαιρα την αλλαγή της ώρας (μία ώρα νωρίτερα) διεξαγωγής της τελετής κάτι που τελικά συνέβαλε καθοριστικά στο να διεξαχθεί αυτή χωρίς προβλήματα.