Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Μινεσότα, όπου οι τοπικοί Τίμπεργουλβς υποδέχτηκαν τους Ντένβερ Νάγκετς που για ένα ακόμα παιχνίδι παρατάχθηκαν χωρίς τους Μάρεϊ και Χάρις. Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και καμία να μην μπορεί να ξεμακρύνει.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, οι Σβόλοι ήταν μπροστά με 107-106 και είδαν στην τελευταία επίθεση της αναμέτρησης τον Ντενγκ να αστοχεί σε τρίποντο, με το σκορ αυτό να σφραγίζει άλλη μια νίκη για το Ντένβερ που το φέρνει ισόβαθμο με τους Γουόριορς στην κορυφή της Δύσης με ρεκόρ 37-15.

Καλύτεροι για τους νικητές οι Μπίσλεϊ (22π), Μπάρτον (20π) και Γιόκιτς (13π/16 ριμπ/10 ασίστ) σε ένα… ήσυχο triple double που ήταν και το 9ο φετινό για τον Σέρβο.

Στο άλλο ματς οι Κινγκς υποδέχτηκαν τους Σίξερς στο Σακραμέντο σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν το αφεντικό στην αναμέτρηση. Μπορεί η ομάδα της Φιλαντέλφια να μην έχασε ποτέ την επαφή της με το σκορ, ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να προσπεράσει και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για τη νίκη. Η τριάδα Μπάτλερ (29π/7 ασίστ), Σίμονς (22π/8 ριμπ) και Εμπίντ (29π/17 ριμπ/4 τάπες) τα έκανε όλα αλλά οι υπόλοιποι παίκτες δεν στάθηκαν στο ύψος τους, με τους 76ερς να βρίσκονται πλέον στην 3η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 34-19.

Από την άλλη οι Κινγκς συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά στα playoffs μιας και η νίκη αυτή τους φέρνει στην 9ης θέση της Δύσης (27-25), με τη νίκη να έρχεται έχοντας ως πρωτεργάτες της τους Μπάντι Χιλντ (34π), Κόλεϊ Στάιν (19π) και Ντε Άαρον Φοξ (19π).