temp 27 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Αλαβές – Θέλτα 0-0
Ποδόσφαιρο

Αλαβές – Θέλτα 0-0

Η Θέλτα πήρε σημαντικό βαθμό στη μάχη για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης στο παιχνίδι κόντρα στην Αλαβές (0-0).

Εντελώς διαφορετικούς στόχους είχαν Ντεπορτίβο Αλαβές και Θέλτα. Με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται τελικώς με την λευκή ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να μπουν στην πρώτη τετράδα, οι φιλοξενούμενοι ήθελαν το «τρίποντο» για να ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Τελικώς αμφότερες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Αν κάποια φυσικά είναι ευχαριστημένη από την εξέλιξη της αναμέτρησης, αυτή είναι η Θέλτα που κατάφερε να μείνει όρθια στο Mendizorroza και να αποσπάσει την ισοπαλία από την Αλαβές που στοχεύει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι η ομάδα από το Βίγο, δεν έχει καταφέρει ποτέ να φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Αλαβές έχοντας 3 ισοπαλίες και 8 ήττες στα ταξίδια της εκεί.

Οι Γαλιθιάνοι μετά το 0-0, αποσπάστηκαν στο +2 από την Βιγιαρεάλ (που έχει αγώνα λιγότερο), με το Κίτρινο Υποβρύχιο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από πλευράς της η Αλαβές δεν κατάφερε να πιάσει την Χετάφε και βρίσκεται σε ισοβαθμία με τη Σεβίλλη στο -2 από την τέταρτη θέση.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων