Μπορεί να τα… χρειάστηκε κόντρα σε μια εκ των ουραγών η Ρόμα, όμως πήρε τελικά το «τρίποντο» της νίκης και έφτασε στα 3 σερί θετικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα, παραμένοντας στο -1 από την Μίλαν και την τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Τραυματίας αποχώρησε ο Μανωλάς στο 77ο λεπτό!

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ν’ Ζονζί έκανε λάθος το οποίο ολοκλήρωσε ο Όλσεν και ο Τσιάνο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μέχρι το ημίωρο η Φροζινόνε κρατούσε τις τύχες του ματς στα χέρια της. Όμως ο Τζέκο με σουτ που βρήκε και στο δοκάρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, 72» μετά ο Σπορτιέλο απέκρουσε το σουτ του Ελ Σαραουι αλλά ο Πελεγκρίνι προ κενής εστίας έκανε το 2-1 για τους Ρωμαίους.

Στην επανάληψη, το 2-1 παρέμεινε για αρκετά λεπτά, αλλά στο 80′ ο Πιναμόντι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τσιάνο και έκανε το 2-2 για την ομάδα του. Ο Όλσεν φώναξε παρών σε σουτ του Τρότα σε τετ-ατ-τετ και οι Τζιαλορόσι βρήκαν το νικητήριο γκολ στην εκπνοή, όταν ο Ελ Σαράουι έβγαλε την σέντρα από αριστερά στον Τζέκο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Ρόμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φροζινόνε (Μάρκο Μπαρόνι): Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Σάλαμον, Καπουάνο, Τσισμπά (76′ Τρότα), Βιβιάνι, Κασάτα, Μπεγκέτο (60′ Μολινάρο), Τσιάνο, Τσιόφανι (67′ Πιναμόντι).

Ολσεν (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Σαντόν, Μανωλάς (77′ Φάσιο), Μαρκάνο, Ντε Ρόσι, Ν’ Ζονζί (65′ Κριστάντε), Πελεγκρίνι, Ελ Σαραουί, Περότι (65′ Τζανιόλο), Τζέκο.