Ένας σπουδαίος Άρης εμφανίστηκε ως το αφεντικό της πόλης στην Τούμπα «πληγώνοντας» τον μεγάλο του αντίπαλο. Το τελικό 1-1 τον αδικεί, καθώς ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο όμως αντί να βρεθεί μπροστά στο σκορ, είδε την ασύλληπτη βολίδα του Βιειρίνια να καταλήγει στα δίχτυα του Κουέστα.

Στην πρώτη ουσιαστική απειλή του ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως η ομάδα του Παντελίδη δεν σταμάτησε να προσπαθεί καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Βέλεθ στο 85΄ σταματώντας το σερί του ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε να φτάσει τις 20 νίκες στην Τούμπα. Η πρώτη απώλεια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πλήγωσε τον δικέφαλο του βορρά που τουλάχιστον έσωσε το αήττητο.

Αήττητο που αν δεν υπήρχε το… μαγικό του Βιειρίνια δύσκολα θα κρατούσε ο ΠΑΟΚ. Η ουσία είναι πως ο Άρης απέδειξε στο χορτάρι και όχι στα λόγια πως είναι το αφεντικό της πόλης! Μια ομάδα που φέτος δημιουργήθηκε και βλέπει την έξοδο στην Ευρώπη να είναι πολύ κοντά κατάφερε ξανά στην Τούμπα να μην ηττηθεί και να μένει και την ξεκάθαρη αίσθηση πως μπορούσε το διπλό (όπως στο 1-1 του Κυπέλλου) ενώ στο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης το τελικό 1-2 ήταν πέρα για πέρα άδικο.

Για τον ΠΑΟΚ βεβαίως ο βαθμός αυτός τον φέρνει στο +10 από τον Ολυμπιακό με ένα ματς περισσότερο και απλά θα περιμένει λογικά λίγο παραπάνω για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.