temp 28 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Αχμέντ Χασάν: Τέταρτος ερυθρόλευκος που πετυχαίνει χατ-τρικ με τον ΟΦΗ
Ομάδα

Αχμέντ Χασάν: Τέταρτος ερυθρόλευκος που πετυχαίνει χατ-τρικ με τον ΟΦΗ

Ο Αχμέντ Χασάν πέτυχε τρία τέρματα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και έγινε ο τέταρτος παίκτης των ερυθρόλευκων που κάνει χατ-τρικ σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ επικρατώντας με το ευρύ 5-1 στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των ερυθρόλευκων ήταν ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος σκόραρε τρία τέρματα απέναντι στους Κρητικούς. Ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν αποτελεσματικός, ενώ με το χατ-τρικ που πέτυχε μπήκε σε μια ιδιαίτερη λίστα.

Έγινε μόλις ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που κάνει χατ τρικ σε αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του ΟΦΗ. Οι προηγούμενοι που είχαν σκοράρει τρεις φορές κόντρα στους μελανόλευκους ήταν ο Νέρι Καστίγιο τον Οκτώβριο 2003 στη Ριζούπολη, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-1, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς τον Ιανουάριο του 2007, στο Καραϊσκάκη όπου και πάλι ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-1, ενώ ο τρίτος της λίστας ήταν ο Μάρκο Σέποβιτς τον Φεβρουάριο του 2014 όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στην Κρήτη με 4-0.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων