Μπάχαλο τα έκανε ο Σκουλάς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, με τον διαιτητή από τις Σέρρες στο 116’ και με το σκορ στο 3-2 να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου και να χαρίζει ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, η μπάλα στρώθηκε στον Μίσιτς, ο Πορτογάλος μέσος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στα πλευρά του Μανθάτη, με τον Σκουλά να δείχνει την άσπρη βούλα, μετά την υπόδειξη της βοηθού του, Χρυσούλας Κουρομπύλια.

Η μπάλα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα ριπλέι, δεν έχει βρει στο χέρι του Μανθάτη, αλλά στο σώμα του και συγκεκριμένα στα πλευρά. Μόνο ο Σκουλάς και η Κουρομπύλια είδαν παράβαση, με τον ρέφερι από τις Σέρρες να δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Η… εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο, με την εφεύρεση του Σκουλά να χαρίζει το 4-2 στον ΠΑΟΚ και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ήταν λογικό, η απόφασή του προκάλεσε την οργή του Μανθάτη, με τον παίκτη του Πανιωνίου να οδύρεται ότι δεν έκανε χέρι και τον Σκουλά να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Δείτε τη φάση: