Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στο νομό Ρεθύμνου το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και είχε στο πίσω κάθισμα τα δύο ανήλικα παιδά της, κατέληξε στον γκρεμό. Το αυτοκίνητο από την πρόσκρουση στα βράχια μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών όμως η τριμελής οικογένεια κατάφερε να επιβιώσει με τη μητέρα και το ένα παιδί να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οδηγοί από διερχόμενα αυτοκίνητα που είδαν το μικρό αυτοκίνητο να ξεφεύγει από την πορεία του και να καταλήγει στον γκρεμό, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και στην Αστυνομία. Στον τόπο του δυστυχήματος έφθασαν ασθενοφόρα και κλιμάκιο της ΕΚΑΜ. Μόλις οι εξειδικευμένοι διασώστες αντίκρυσαν από ψηλά το αυτοκίνητο κατάλαβαν πώς έπρεπε να στήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών όσο πιο γρήγορα γινόταν καθώς από μία τόσο σφοδρή πρόσκρουση ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα θα ήταν βαριά τραυματισμένοι και η σωτηρία τους θα εξαρτιόταν από το πόσο γρήγορα θα τους δίνονταν οι πρώτες βοήθειες.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ έριξαν τα φορεία στον γκρεμό ενώ την ίδια στιγμή ειδοποιήθηκε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο να είναι σε επιφυλακή. Ασθενοφόρα περίμεναν στην άκρη του δρόμου και προβολείς στήθηκαν φωτίζοντας το αυτοκίνητο μιας και ήταν αναμενόμενο ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση θα είχε πέσει το σκοτάδι. Όταν οι διασώστες προσέγγισαν το αυτοκίνητο διαπίστωσαν ότι μέσα βρισκόταν μία γυναίκα με δύο παιδιά και όλοι ήταν ζωντανοί. Με εργαλεία κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες και να ανασύρουν από το αυτοκίνητο την οικογένεια. Σε καλύτερη κατάσταση φάνηκε πως ήταν το κορίτσι το οποίο μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, αν και σε κατάσταση σοκ. Με σοβαρότερα τραύματα απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο η μητέρα με το δεύτερο παιδί, ένα αγόρι.