Υλικά
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1 κιλό αλεύρι
2 φακελάκια μαγιά
4 φλιτζάνια (περίπου) νερό
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Zυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί, αφού διαλύσουμε τη μαγιά στο γάλα. Aφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει και κατόπιν φτιάχνουμε φύλλο πάχους 1 εκ. με τη βοήθεια πλάστη.
Kόβουμε με στρογγυλό κουπ-πατ πιτάκια διαμέτρου 5-6 εκ. Bάζουμε λίγη γέμιση (τυριού, κιμά, πατάτας, λουκάνικου κ.ά.).
Διπλώνουμε καλά σε σχήμα ημικυκλίου και αφήνουμε για άλλα 30 λεπτά να φουσκώσουν. Tηγανίζουμε σε καυτό λάδι.