temp 29 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Δεν θα γίνει συνέντευξη Τύπου
Ομάδα

Δεν θα γίνει συνέντευξη Τύπου

Όπως ήταν λογικό, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ που οδήγησαν και στην οριστική διακοπή του ντέρμπι, δεν θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Ο διαιτητής του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, Μάρκο Φριτς, διέκοψε το ντέρμπι (2η φορά) στο 70ό λεπτό καθώς η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν αποπνικτική λόγω χρήσης δακρυγόνων, η οποία έγινε για την καταστολή των εκτεταμένων επεισοδίων των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όσο οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια μεγάλο μέρος του ΟΑΚΑ άδειασε, ο Γερμανός διαιτητής βγήκε για επιθεώρηση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ελέγξει την ατμόσφαιρα, μα κυρίως να δει αν είχαν αδειάσει τελείως οι κερκίδες του γηπέδου!

Αφού έκανε την επιθεώρηση του, μαζί με τους βοηθούς του, ο ρέφερι επέστρεψε στα αποδυτήρια και λίγα λεπτά αργότερα αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς, εξαιτίας των όσων προηγήθηκαν, με τις δύο εισβολές των οπαδών των Πρασίνων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και των χημικών της Αστυνομίας.

Όπως ήταν λογικό, η προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί των παιχνιδιών, δεν θα γίνει. Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ήδη αποχωρίσει από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων