Μετά τις γεύσεις «Εν κουλί» και «Κρατς» που έχουν αφήσει εποχή στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού και μονοπώλησαν τα media, σειρά είχαν και οι κριτές του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής και πάρουν μια γλυκιά… γεύση!

Οι νέες γεύσεις , που φέρουν τα ονόματα των τριών κριτών του ριάλιτι μαγειρικής, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη έχουν κάνει διάσημο ένα παγωτατζίδικο στην Κάλυμνο!

Πρόκειται για το παγωτατζίδικο του Παντελή Βούρου ο οποίος είναι παίκτης στο φετινό Master Chef, που έχει εμπνευστεί από τους κριτές και έχει δημιουργήσει μια μοναδική γεύση για τον καθένα.

Η απόφαση της οικογένειάς του να δημιουργήσει γεύσεις παγωτών που έχουν σχέση με το ριάλιτι μαγειρικής έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο ξάδελφος του Παντελή ο οποίος είναι και ο δημιουργός, το παγωτό με το όνομα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχει γεύση από καβουρδισμένα αμύγδαλα και γλυκό κουταλιού από λιαστή ντομάτα, εκείνο του Σωτήρη Κοντιζά έχει γεύση ανανά και τσίλι ενώ το παγωτό του ωραίου της παρέας, Πάνου Ιωαννίδη, έχει γεύση στρατσιατέλα!