Αφήνουμε για αυτό το Πάσχα στην άκρη το σουβλιστό και το κλασσικό αρνί με πατάτες στον φούρνο.
Οι σεφ του Γευσιγνώστη επιστρατεύουν την φαντασία τους και μας προτείνουν για το γιορτινό τραπέζι πρωτότυπες ή «πειραγμένες» κλασσικές συνταγές «παντρεύοντας» το εμβληματικό κρεατικό του Πάσχα με ανοιξιάτικα λαχανικά.
Αγκινάρες, αρακάς, καρότα, χορταρικά – μέχρι και κουμ κουάτ και ανθόνερο- δίνουν τη δική τους νότα σε μια σειρά εξαίσια εδέσματα.
Τις συνταγές θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με το Βήμα σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο πασχαλινό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»