Μπορεί η αυριανή Πανσέληνος (19/4), που είναι η δεύτερη στον Ζυγό σε διάστημα ενός μήνα, να επηρεάσει κάποιους πάρα πολύ, όμως ευτυχώς γι’ αυτούς και τον περίγυρό τους, η επιρροή της αμβλύνεται ήδη από την επόμενη ημέρα, καθώς η Αφροδίτη στις 20/4 περνά στον δυναμικό, ανεξάρτητο και σέξι Κριό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15/5 προσφέροντας απλόχερα τα δώρα της σε αρκετούς από τους ζωδιακούς τύπους.

Την περίοδο αυτή θα έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε σφόδρα, θα ενδίδουμε στα φτερουγίσματα της καρδιάς μας και θα αφηνόμαστε να ζήσουμε τα πάθη της, ενώ υπερβολικές θα είναι οι εκφράσεις αγάπης, καθώς αρκετοί αναμένεται να βγάλουν τον εραστή από μέσα τους και να διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσεως το αντικείμενο του πόθου τους…

Περισσότερο φυσικά ευνοούνται οι Κριοί, που θα είναι οι πρωταγωνιστές της περιόδου, ενώ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που δοκιμάστηκαν τελευταία, που θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις σχέσεις τους σε σπίτι και δουλειά. Ευνοούνται, επίσης, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες στα ερωτικά και τα οικονομικά τους όπως και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Όσο για τους υπόλοιπους ζωδιακούς τύπους υπομονή, που θα πάει έρχεται και η σειρά σας.

Βαθιές αναπνοές

Σήμερα Πέμπτη (18/4) με τη Σελήνη στον Ζυγό από χθες, η οποία βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο αρχικά και στη συνέχεια με τονΠλούτωνα στον Αιγόκερω θα έχουμε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Καλό είναι επειδή δεν θα είμαστε και στην καλύτερη διάθεση να είμαστε ψύχραιμοι, να υποχωρήσουμε όπου νομίζουμε και να μην αρπαζόμαστε για ψύλλου πήδημα, προκειμένου να μην ζορίσουμε κι άλλο δύσκολες καταστάσεις σε σπίτι και δουλειά.

Περισσότερο επηρεάζονται ένεκα και της αυριανής πανσελήνου στο ζώδιό τους οι Ζυγοί, οι οποίοι αν διατηρήσετε την ευθυκρισία  σας και λειτουργήσετε στις επαφές σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα θα αποζημιωθείτε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων δεν είναι στο χέρι σας, οπότε ή θα συνταχτείτε με εκείνους που τις διαμορφώνουν ή θα προβάλλετε αντιστάσεις, αποδεχόμενοι τις όποιες συνέπειες.

Παρθένοι και Ιχθύες μια συμμαχία ή συμφωνία αν προτιμάτε είναι αναγκαία για να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα που αναζητούν επειγόντως λύση!