Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ότι ήθελε τους Σέλτικς, άγγιξε το triple double και οι Μπακς επικράτησαν με 123-116 στην Βοστόνη, κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Το Μιλγουόκι έκανε break στο break με μία επιβλητική εμφάνιση και πλέον απέκτησε και πάλι το πλεονέκτημα σε ένα από τα καλύτερα ματς στα φετινά Playoffs.

Ο Αντετοκούνμπο από την πλευρά του πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στη σειρά τόσο σε άμυνα αλλά κι επίθεση.  Οι Μπακς γύρισαν το παιχνίδι από το -11 παρόλα αυτά με τον Γιάννη στον πάγκο, όμως στη συνέχεια εκείνος ήταν που έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος των «ελαφιών».

Ο Greek Freak κυριάρχησε στο παρκέ και τελείωσε το ματς με 32 πόντους (8/13 σουτ, 16/22 βολές), 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες, σκοράροντας αποκλειστικά μέσα από την ρακέτα και από την γραμμή των βολών!

Οι Μπακς σούταραν με ποσοστό 50,6%, είχαν 15/37 τρίποντα και διέθεταν πολλούς πρωταγωνιστές, με τον Κρις Μίντλετον να έχει 20 πόντους, τον Νίκολα Μίροτιτς 13, τον Τζορτζ Χιλ 21 πόντους και τον Πατ Κόνατον 14 πόντους.

Για τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Ίρβινγκ με 29 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Τάτουμ που σημείωσε «double – double» με 20 πόντους κι 11 ριμπάουντ.