Κάθε ζωδιακός τύπος έχει τις ιδιαιτερότητές του, που απορρέουν κι από τη φύση του ζωδίου του και κάποιες φορές έχουν τοξικό χαρακτήρα, τέτοιο που τον καθιστά ανυπόφορο ακόμη κι επιβλαβή για τον ίδιο του τον εαυτό. Πιο όμως είναι το χαρακτηριστικό που χαλάει περισσότερο το κάθε ζώδιο;

Ο Κριός είναι τρομερά φιλόδοξος κάτι που τον κάνει συχνά να λειτουργεί εγωιστικά. Προκειμένου να οδηγήσει τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλει, γίνεται τόσο απαιτητικός που δυσκολεύει πολύ τους γύρω του να συμβαδίσουν και να ανταποκριθούν σε όσα τους ζητάει.

Το πιο προβληματικό χαρακτηριστικό στον Ταύρο απορρέει από την υλιστική φύση του. Έχει να κάνει με την σχεδόν ψυχαναγκαστική ανάγκη του να ζει με άνεση κι όσο δεν το καταφέρνει κολλάει με τα χρήματα που του λείπουν και γεμίζει με άγχος.

Όταν ένας Δίδυμος χρειάζεται να φέρει εις πέρας μία σημαντική δουλειά δυσκολεύεται να εστιάσει σ’ αυτή. Συνηθίζει να περνάει από το ένα πράγμα στο άλλο, γεγονός που τον κάνει να αφήνει πράγματα μισοτελειωμένα, κάτι που δημιουργεί προβλήματα στους γύρω του αλλά και στον ίδιο.

Ο πιο συναισθηματικός τύπος του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος, καθώς σε όλες της εκφάνσεις της ζωής του λειτουργεί με βάση το συναίσθημα, καταλήγει να γίνεται υπερευαίσθητος, ευάλωτος και πολύ γκρινιάρης, τουτέστιν κουραστικός.

Οι Λέοντες είναι τόσο γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σίγουροι για τον εαυτό τους, που καταλήγουν αλαζόνες και υπερόπτες, κάτι που απωθεί τους γύρω τους.

Η τελειομανία των Παρθένων αρκετές φορές τους δημιουργεί προβλήματα, αφού δεν μπορούν όλα να γίνονται με το δικό τους τρόπο. Ζώντας, λοιπόν, καθημερινά με το άγχος να είναι όλα στην εντέλεια, καταλήγουν να έχουν θέματα με το στομάχι τους κ.ο.κ.

Οι Ζυγοί καταβάλουν τόσο μεγάλη προσπάθεια για να ευχαριστούν τους γύρω τους, που κάποιες φορές, χάνουν την μπάλα και καταλήγουν να αναρωτιούνται αναφορικά με τον εαυτό τους και τι είναι αυτό που τους ικανοποιεί.

Το πρόβλημα με τους Σκορπιούς, που επίσης είναι πολύ συναισθηματικοί, είναι πως είναι και καχύποπτοι κι αρκεί ένα μικρό λάθος στη συμπεριφορά κάποιου για να χτυπήσει το καμπανάκι… Όταν δε τα λάθη επαναλαμβάνονται τότε περιπλέκονται τα πράγματα…

Οι Τοξότες λόγω της ανεξάρτητης φύσης τους, είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς στις επαφές τους και σπάνια φιλτράρουν τα λόγια ή τις πράξεις τους. Ωστόσο, καθώς μοιράζουν εύκολα υποσχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα που οι ίδιοι προκάλεσαν και δεν ξέρουν πως να τα συμμαζέψουν!

Οι Αιγόκεροι θέλουν να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να γίνονται χειριστικοί με τους γύρω του, που τους αντιμετωπίζουν ως μέσο για να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους, κάτι, που τους γυρνάει μπούμερανγκ.

Το πιο τοξικό χαρακτηριστικό σε έναν Υδροχόο είναι η ελιτίστικη συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίζει τους γύρω του. Αν κι είναι αρκετά έξυπνος, πέφτει θύμα της εξυπνάδας του, αφού κάποιες φορές θεωρεί ότι είναι ανώτερος των υπολοίπων.

Οι Ιχθύες συνήθως πετούν στα… σύννεφα. «Παγιδευμένοι» στις φαντασιώσεις τους χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα παραπλάνησης ή χειραγώγησης και να ζουν μόνιμα με μια υποψία για τους άλλους.

Μέρα είναι θα περάσει

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη 7/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επιφυλάσσει χαμηλές θερμοκρασίες, μποφόρ, αναταράξεις και μια μαυρίλα στις καρδιές μας. Θα νιώθουμε πως δεν έχουμε όσα θέλουμε από τις σχέσεις μας, και πως ό,τι και να κάνουμε η κατάσταση δε θα αλλάξει. Δεν θα λείψουν τα προβλήματα σε συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα ενώ αρκετοί θα φερθούν με ψυχρότητα και ρεαλισμό στις επαφές τους.

Μην χάνετε τις ελπίδες και το θάρρος σας, επενδύστε την ενέργειά σας εποικοδομητικά, εστιάστε στα δεδομένα σας, εξετάστε με καθαρή ματια τα οικονομικά σας και με αντικειμενικότητα τις σχέσεις σας. Και κυρίως κάντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη, οπότε αλλάζουν αστρολογικά τα πράγματα…

Περισσότερο επηρεάζονται Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί οι οποίοι  ίσως αισθανθείτε ότι ματαιοπονείτε όσον αφορά στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας, ωστόσο, μην σταματάτε τις προσπάθειές σας. Ο χρόνος θα σας αποζημιώσει.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μειώστε ταχύτητα και αφήστε για αύριο όποια ενέργεια σε ερωτικά και οικονομικά, προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις.