Ο Ολυμπιακός χτίζει τη δική του Αυτοκρατορία και στο μπάσκετ γυναικών! Οι παίκτριες του Παντελάκη με μία φανταστική εμφάνιση διέλυσαν τον ΠΑΟΚ στον τέταρτο τελικό της Α1 με 96-39 και με 4-0 νίκες κατέκτησαν για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ.

Η γυναικεία μπάσκετ των Πειραιωτών έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και έκανε περήφανη όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των «χρυσών» κοριτσιών του Παντελάκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για τη νέα της πολύ σπουδαία επιτυχία.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Συνεχίζουμε να γράφουμε χρυσή Ιστορία με το τέταρτο σερί νταμπλ, με την ομάδα μας αήττητη αυτά τα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του: