Σε μια εκδήλωση που η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, ρούχα που άφησαν εποχή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Olivia Newton-John θα τεθούν στη δημοπρασία στις 1 και 2 Νοεμβρίου.

Στην καρδιά του Standard Oil Building στο Beverly Hills και online, οι οπαδοί της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού θα έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν»  περισσότερα από 200 κοστούμια, σύνολα, φορέματα και προσωπικά αντικείμενα από την καριέρα της στη μουσική και τον κινηματογράφο.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα διατεθούν είναι το εικονικό δερμάτινο σακάκι και παντελόνι από την τελευταία σκηνή του «Grease» στην οποία έπαιξε την Sandy μαζί με τον Danny (John Travolta), που υπολογίζεται από 100.000 έως 200.000 δολάρια.

Αυτά τα ρούχα θα εμφανιστούν δίπλα σε ένα λαμέ τοπ και ένα καυτό σορτς που φορέθηκαν από την ίδια στο επεισόδιο του «Merv Griffin Show» στις 2 Οκτωβρίου 1981 καθώς και από το μεταξωτό σατέν φόρεμα που παρουσιάζεται στο εξώφυλλο της περιοδείας «Physical» του 1982.

View this post on Instagram

Wishing you all a healthy happy peaceful Christmas and New Year. Love and light Olivia x

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on

View this post on Instagram

Grease Iconic Outfits ? • •Follow @stylingitvintage (me) for more! ? •

A post shared by 80s/90s/00s etc ? (@stylingitvintage) on

Ένα ποσοστό των κερδών θα δοθεί στο ONJ Cancer Center, έναν οργανισμό που προσφέρει μια σειρά θεραπευτικών αγωγών και υπηρεσιών για τον καρκίνο, την εκπαίδευση, την εκπαίδευση και την έρευνα, καθώς και ένα κέντρο ευεξίας για το σώμα και το μυαλό.