Ανατρεπτικό και γεμάτο γεγονότα το φετινό καλοκαίρι (π.χ. Χαλκιδική, Εύβοια), έφερε σε ορισμένους σε δευτερόλεπτα της ώρας όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος, σφραγίζοντας τη ζωή τους για πάντα, κι αναδεικνύοντας τη σημασία των στιγμών που μοιράζεται κάποιος με τους αγαπημένους του, όλους εκείνους τέλος πάντων με τους οποίους βρίσκεται συναισθηματικά κοντά και μπορεί να επικοινωνήσει.

Μια τέτοια στιγμή είναι κι αυτή της Πανσελήνου ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Σύμφωνα με την αστρολογία με την Πανσέληνο, όταν δηλαδή η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, όπως αύριο, έρχονται σε πρώτο πλάνο ζητήματα σχέσεων, σε σπίτι, οικογένεια, φιλικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον Υδροχόο,  που χαρακτηρίζεται από την αντίθεση της με την Αφροδίτη, την συμμετοχή του Άρη , αλλά και ανάδρομο Ουρανό, συνοδεύεται από μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία και σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις στενές σχέσεις, ελέγξτε τυχόν αρνητικά συναισθήματα (φόβους, θυμό, κτητικότητα, ζήλια, εμμονές, κ.ο.κ.), συμπεριφορές που θα ρίξουν λάδι στη φωτιά, χαλαρώστε και αφεθείτε στην ομορφιά του ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Ζήστε τις καλές στιγμές, με εκείνους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και χαρούμενοι, χωρίς να κάνετε… εκπτώσεις, μόνο και μόνο για να αποφύγετε την μοναξιά, γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας… Προτιμότερο είναι να κατευθύνετε την ενέργειά σας στην σκληρή δουλειά, αφού την περίοδο αυτή μπορούμε παράλληλα να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Η αυριανή Πανσέληνος  επηρεάζει κυρίως τέσσερα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή, Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο και κυρίως όσους ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο. Θα κληθείτε να διαχειριστείτε έντονες καταστάσεις σε σπίτι ή εργασία που θα σας ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά, αλλά μην πτοείστε γρήγορα θα τις ξεπεράσετε!

Ζυγοί, Δίδυμοι και Ιχθύες ερωτικά θέματα θα σας απασχολήσουν, με τους δεύτερους να περνούν την όλη Πανσέληνο πιο χαλαρά από όλους, εφόσον προσέξετε τις κουβέντες σας!

Παρθένοι κι Αιγόκεροι εκκρεμότητες και μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας θα σας κάνουν να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο, ωστόσο όλα θα γίνουν.

Κριοί και Τοξότες δώστε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε, δεν είναι φίλοι μας όλοι όσοι μας χαμογελούν, ενώ καλό είναι φιλτράρετε ότι ακούτε! Καρκίνοι τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά δεν έχουν μόνο αυτά σημασία στη ζωή.

Στα ύψη ο ερωτισμός

Το έδαφος για την Πανσέληνο ανήμερα Δεκαπενταύγουστου προετοιμάζει από σήμερα Τετάρτη 14/8 ο Ήλιος, που κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, γεμίζοντας την ημέρα ερωτισμό και αγαπησιάρικη διάθεση, και καλώντας μας να περάσουμε όμορφα.

Κυρίως επηρεάζονται οι Λέοντες που είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τις καταστάσεις προς όφελός σας σε όλα τα επίπεδα.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα ζήσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που ανοίγουν νέες προοπτικές.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα σε οικονομικά και ερωτικά!

Ανεξάρτητα του ζωδίου σας και των πλανητικών επιρροών, αποφύγετε τις νευρωτικές συμπεριφορές, ελέγξτε εμμονές ή και αυτοκαταστροφικές τάσεις, και άλλες χειραγώγησης, κτητικότητα και ζήλιες, λειτουργήστε δίκαια, επιδείξτε υπομονή, κατανόηση και ανιδιοτελή αγάπη και δεν θα χάσετε. Κυρίως αγαπήστε τον εαυτό σας και ανοίξτε την καρδιά σας και θα εισπράξετε τα δώρα του σύμπαντος!