Τετάρτη σήμερα και καθώς η Αφροδίτη περνάει στη λεπτολόγο και προσγειωμένη στην πραγματικότητα Παρθένο, όπου και θα παραμείνει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, μας καλεί να λειτουργήσουμε με την λογική, αφήνοντας στην άκρη το συναίσθημα, που οδηγεί σε απερισκεψίες, ταλαιπωρίες και απογοήτευση στον έρωτα κι όχι μόνο.

Δεν έχουμε λοιπόν παρά (τι άλλο;) να επικεντρωθούμε στην καθημερινότητα και το πώς θα την ομορφύνουμε, ειδικά την εργασιακή, όπου περνάμε αρκετοί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Έχει σημασία να ισορροπήσουμε τις σχέσεις με συναδέλφους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει.

Βέβαια αυτό δεν είναι βοηθητικό για τις προσωπικές σχέσεις είτε έχουμε κάποιο σύντροφο είτε όχι γιατί ενίοτε εγκλωβιζόμαστε στη δουλειά, αναζητώντας μέσα από αυτή το κάτι που θα μας συνεπάρει, ενίοτε αφήνοντας ακάλυπτες τις ανάγκες μας, με αποτέλεσμα παράπονα και γκρίνια να αυξάνονται… ειδικά από συντρόφους, που έχουν μάθει να ζουν αλλιώς.

Έτσι ή αλλιώς κατά τις επιταγές της Σελήνης από τον Ταύρο θυμηθείτε να τακτοποιήσετε λογαριασμούς κι άλλα πρακτικής φύσεων ζητήματα (μια βρύση, μία σίτα κ.ο.κ.), που μπορεί να εκκρεμούν γιατί αυτά θα τα βρείτε σίγουρα μπροστά σας!

Η περίοδος προσφέρετε για να ασχοληθείτε και με τα παραπανίσια κιλάκια των διακοπών, γενικότερα την υγεία και την ευεξία σας με μια πιο σωστή διατροφή και λίγο παραπάνω άθληση.

Τέλος, προσέξτε τις κουβέντες σας, καθώς, δεν θα λείψουν οι εναλλαγές στη διάθεσή μας, ειδικά προς το αποψινό βράδυ, με το τρίγωνο Σελήνης από τον Ταύρο με τον Άρη στην Παρθένο και τη σύνοδό της με τον Ουρανό, οπότε πιθανά να ζοριζόμαστε με ότι μας καταπιέζει και αυτό μπορεί να φέρει ένταση και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή λοιπόν αν θέλετε να περάσετε μια ήρεμη καλοκαιρινή βραδιά!

Παρθένοι είστε οι πρωταγωνιστές και μπορείτε να κάνετε παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα, με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ σας. Απλά επιλέξτε το μέτωπο, στο οποίο θα δώσετε τη μάχη!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες μην… πνίγεστε στη βαρεμάρα της επανάληψης. Το κάθε τι χρειάζεται συνέπεια για να έχει συνέχεια. Επίσης, αν θέλετε να βελτιώσετε το χώρο σας οργανώστε το.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Αιγόκεροι καταγράψτε τις πραγματικές ανάγκες σας, τις οικονομικές και τις προσωπικές. Το… πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (!), δεν ενδείκνυται για την περίπτωσή σας. Λόγω ιδιοσυγκρασίας δεν μπορείτε να το υπερασπιστείτε!