Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως ξεκίνησε η εβδομάδα σας, πάντως το σημερινό πλανητικό σκηνικό (αντίθεση Ερμή στον Σκορπιό με Ουρανό στον Ταύρο και τετράγωνο Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω) παραπέμπει σε βαρομετρικό χαμηλό και φέρνει… καταιγίδες.

Αιφνίδια γεγονότα, δυσάρεστες ειδήσεις, ανατροπές σχεδίων και προγραμμάτων, απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, αλλά και αποκαλύψεις μυστικών επηρεάζουν τις εξελίξεις.

Έτσι η αλλιώς το να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι ανεξάρτητα από το τι αφορούν όχι μόνο δεν εξυπηρετεί κανέναν κι αποτελεί χάσιμο χρόνου, αλλά τα διαιωνίζουμε μεγεθύνοντάς τα, μαζί με τις συνέπειες, που θα είχαμε, αν τα αντιμετωπίζαμε εν τη γενέσει τους.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ξεχάστε τους συναισθηματισμούς και μη διστάσετε να προκαλέσετε εσείς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε επαγγελματικά ή προσωπικά, αν θέλετε να προλάβετε τις εξελίξεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι όσο αντιμετωπίζετε με μεσοβέζικες λύσεις σημαντικά θέματα θα δυσαρεστείστε από τις εξελίξεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες λάβετε τα μέτρα σας για να μην εμπλακείτε σε περιπέτειες σε οικονομικά και ερωτικά.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας και το τι μπορεί να αντιμετωπίσετε μέσα στην ημέρα, διατηρείστε την ψυχραιμία σας ελέγξτε νεύρα και εριστική διάθεση κι επιστρατεύστε λογική κι επιχειρήματα στις επαφές σας σε σπίτι και δουλειά, γιατί η ένταση εύκολα θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις, ακόμη και σε ρήξεις με πρόσωπα σημαντικά στις ζωές μας.