Μετά από το… προσκλητήριο υπερηρώων στις δύο τελευταίες ταινίες «Avengers» της Marvel, κάτι αντίστοιχο ετοιμάζει και η «αιώνια αντίπαλος» DC Comics στην τηλεόραση.

Επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών «Arrow», «The Flash», «Supergirl», «Legends of Tomorrow» και «Batwoman» θα ενωθούν σχηματίζοντας μια κοινή ιστορία με τίτλο «Crisis on Infinite Earths». Πρόκειται για μεταφορά της σειράς κόμικς που απλώθηκε σε 12 τεύχη από τον Απρίλιο του 1985 μέχρι τον Μάρτιο του 1986 και έφερε το πάνω κάτω στο σύμπαν των ηρώων της DC, με πολλούς σημαντικούς θανάτους (δεν θα πούμε περισσότερα για την υπόθεση, γιατί μπαίνουμε σε ζώνη σοβαρών spoilers).

Στην τηλεοπτική μεταφορά της, ανάμεσα στους ήρωες όλων των παραπάνω σειρών, θα είναι φυσικά και ο Σούπερμαν. Και όχι απλά ένας Σούπερμαν, αλλά τρεις διαφορετικοί! Τους οποίους θα υποδυθούν ηθοποιοί που έχουν ήδη παίξει το ρόλο στο παρελθόν!

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Τάιλερ Χέκλιν, που υποδύεται τον Σούπερμαν από το 2016 στη σειρά «Supergirl». Δείτε τον στη συνέχεια στην πρώτη του εμφάνιση στη σειρά, στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Ο δεύτερος Σούπερμαν είναι ο Μπράντον Ρουθ, που τον είδαμε τελευταία φορά με τη στολή πριν από 13 χρόνια, στην ταινία «Superman Returns».

Στο «Crisis on Infinite Earths» θα υποδυθεί έναν πιο ώριμο, «γκριζαρισμένο» Σούπερμαν, όπως αποκαλύπτει η πρώτη του φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Μάλιστα στα γυρίσματα ο Ρουθ συναντήθηκε με τον Χέκλιν και έχουμε αυτό το πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τους δύο Σούπερμαν μαζί:

https://www.instagram.com/p/B3Flplmly4b/?utm_source=ig_embed

Όσο για τον τρίτο Σούπερμαν της παρέας, είναι ο Τομ Γουέλινγκ που επί 10 χρόνια τον παρακολουθούσαμε ως νεαρό Κλαρκ Κεντ στη σειρά «Smallville» (ή «Σούπερμαν: Τα χρόνια της νιότης» όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος). Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα τον χορτάσουμε με τη στολή του ήρωα, καθώς στη σειρά μας την αποκάλυψε για πολύ λίγο, στην τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου:

Πάντως τη στολή δεν τη βλέπουμε σε αυτή τη χαριτωμένη φωτογραφία της Λόις Λέιν και των δύο Κλαρκ Κεντ, από τα γυρίσματα: Τομ Γουέλινγκ, Μπίτσι Τάλοκ, Τάιλερ Χέκλιν.

https://twitter.com/BitsieTulloch/status/1178734896744927239

Τα 5 επεισόδια του «Crisis on Infinite Earths» θα μοιραστούν ως εξής: 8 Δεκεμβρίου στο «Supergirl», 9 Δεκεμβρίου στο «Batwoman», 10 Δεκεμβρίου στο «The Flash», 14 Ιανουαρίου στο «Arrow» και την ίδια μέρα στο «Legends of Tomorrow».