Προετοιμασία 10’, Ψήσιμο 15’
Yλικά (για 2 μερίδες)
2 πίτες για σουβλάκι
200 γρ. χαλούμι
15 ντοματίνια
Καπνιστή πάπρικα
3 κ.σ. μαγιονέζα light 3%
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το χαλούμι σε κομμάτια των 2 εκ. Σε ένα αντικολλητικό σχαροτήγανο ή σε ψησταριά ψήνουμε από τις 2 μεριές τα κομμάτια του τυριού. Τα περνάμε εναλλάξ με τα ντοματίνια σε ξύλινα ή σε ανοξείδωτα καλαμάκια και πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε ψησταριά ψήνουμε τις πίτες για σουβλάκια.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα και ρίχνουμε άφθονο (2 κ.σ.) φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Σε κάθε πίτα τοποθετούμε 1 ή 2 καλαμάκια με χαλούμι, μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε έξτρα καπνιστή πάπρικα, προαιρετικά φρέσκο μαϊντανό και τυλίγουμε.
Πηγή: Γευσιγνώστης