Μία απίστευτη υπόθεση απασχολεί την Ασφάλεια Αττικής τις τελευταίες ώρες και έχει να κάνει με τον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας εντυπωσιακής ομορφιάς η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος του Παναθηναϊκού Σταδίου. Η κοπέλα που όπως έγινε γνωστό καταγόταν από τη Γεωργία βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας κρεμασμένη με λουρί σκύλου, από το υπαίθριο μονόζυγο που βρίσκεται στο χώρο.

Την εντόπισε ο φύλακας και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στον χώρο, διαπίστωσαν πως η κοπέλα φορούσε ρούχα σαν να είχε πάει νωρίτερα κάπου επίσημα ενω στο ώμο κρεμόταν το τσαντάκι της μέσα στο οποίο υπήρχαν τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.

Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, έως ότου «μιλήσει» η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για την τραγική κατάληξη.

Γεγονός πάντως είναι ότι το βράδυ η πόρτα του Παναθηναϊκού Σταδίου κλείνει από την πλευρά της οδού Αρχιμήδους. Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που μπαίνουν από ανοίγματα σε κάγκελα που βρίσκονται προς τον λόφο του Αρδηττού.