«Επίθεση για άλλη μια φορά από τους τραμπούκους σε γραφεία του κόμματός μας, αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι. Ακόμη και την παραμονή Χριστουγέννων κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν το μίσος τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επίθεση σε γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο Χαϊδάρι.
«Δεν είναι μόνο ότι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά έστρεψαν το μίσος τους έναντι των συνανθρώπων μας, καθώς κατέστρεψαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί από το υστέρημα εθελοντών για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Χριστοδούλειο Ίδρυμα» επισημαίνει η Πειραιώς και προσθέτει: «Πιστεύουμε στις άγιες μέρες και ευχόμαστε και σε αυτούς, όπως και σε όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα!».
- Τα μαρτυρικά Χριστούγεννα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Με σάπισαν στο ξύλο» – Όσα είπε στο “Face 2 Face”
- Η συγκλονιστική ιστορία της Μισέλ Νιούτον: Είχε απαχθεί τριών ετών και βρέθηκε 42χρόνια μετά – «Δεν είσαι αυτή που νομίζεις»
- «Βούλιαξε» με Άγιους Βασίληδες το κέντρο – Πάνω από χίλιοι δρομείς στο φετινό Santa Run της Αθήνας







