H Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς σήμερα Δευτέρα 13/1 όπου και θα παραμείνει έως και τις 7/2, κάνοντάς μας πιο ρομαντικούς, ονειροπόλους, τρυφερούς, συναισθηματικούς και συμπονετικούς από ποτέ, κάτι που θα αλλάξει τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους γύρω μας, και θα μας ευνοήσει να κυνηγήσουμε και να ζήσουμε κάποιο όνειρό μας.

Το εάν θα τα καταφέρουμε θα εξαρτηθεί από τις σωστές εκτιμήσεις που κάναμε για πρόσωπα και καταστάσεις, αποφεύγοντας εξειδανικεύσεις και ονειροφαντασίες. Ετσι ή αλλιώς πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται στη ζωή μας, ενώ άλλα με τα οποία δεν καταφέραμε να συμπορευτούμε και να επικοινωνήσουμε απομακρύνονται οριστικά.

Παράλληλα καλό είναι να προσέξουμε τα οικονομικά μας καθώς για τους πολλούς δεν λείπουν οι εκκρεμότητες, κι επιπλέον θα υπάρχει μια δυσκολία στη διαχείριση.

Δεδομένου ότι ο Ήλιος που συναντιέται με τον Πλούτωνα και με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας ωθεί να πάρουμε τον έλεγχο ειδικά στα επαγγελματικά, καλό είναι να ελέγξουμε αυτή μας την τάση, κι ακούγοντας το ένστικτό μας που είναι ιδιαίτερα ισχυρό, να αποφύγουμε  συγκρούσεις.

Περισσότερο ευνοούνται οι υδάτινοι τύποι του ζωδιακού κύκλου, τουτέστιν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, οι οποίοι θα έχουν την τύχη με το μέρος τους στις αισθηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις τους.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι οι οποίοι θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει ενώ θα ζήσουν ωραίες στιγμές στα ερωτικά σας. Τι άλλο θέλετε;

Παρθένοι αφεθείτε να σας πλημμυρίσει η θετική ενέργεια, και θα εισπράξετε τη διαφορά στις επαφές σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά και τους συνεργάτες σας. 

Τοξότες και Δίδυμοι αν είστε σίγουροι για το τί θέλετε τώρα μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να αφοσιωθείτε στον σκοπό σας.

Αιγόκεροι η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και μπορείτε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας, αλλά και να δημιουγήσετε μια νέα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας τέλος σε παθογένειες και κακώς κείμενα.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί ανοιχτά μέτωπα σε διάφορους τομείς συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν, όμως καθώς έχετε… βάλει το χεράκι σας και βγάλατε τα ματάκια σας, καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, για να προχωρήσετε κι εσείς και οι άνθρωποι των οποίων τις ζωές επηρεάζετε…