H Peugeot κατάφερε να κυριαρχήσει το 2019 και στις εταιρικές πωλήσεις. Η γαλλική φίρμα με την πληρέστατη γκάμα σε μοντέλα – και πολύ ιδιαίτερα στα SUV – κατέλαβε την  πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με εντυπωσιακή άνοδο 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με τη συνολική κατηγορία.

Με την πρόσφατη επιτυχία της, η Peugeot στην Ελλάδα – που αντιπροσωπεύεται από τον Όμιλο Συγγελίδη –  επιβεβαίωσε ότι τα μοντέλα της είναι ο ιδανικός εταίρος για το νέο επιχειρείν.

Συγκεκριμένα, και σε αριθμούς, η Peugeot κατάφερε να αγγίζει στις εταιρικές πωλήσεις τα 6.674 οχήματα, αποδεικνύοντας ότι και στις πωλήσεις εταιρικών μοντέλων κατέχει την μερίδα του λέοντος, με τους επιχειρηματίες επιχειρηματίες να προτιμούν ένα από τα μοντέλα της φίρμας, όντας το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή  και τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους.

Επίσης, η PEUGEOT, εκτός από την επιτυχία της στις εταιρικές πωλήσεις, πέτυχε και άλλες σημαντικές πρωτιές στις επιμέρους κατηγορίες. Όπως το διακεκριμένο και πολυβραβευμένο SUV PEUGEOT 3008, που αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του. Αλλά και το SUV PEUGEOT 2008, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του θέτοντας και τις βάσεις για την απόλυτη επικράτηση του ολοκαίνουργιου SUV PEUGEOT 2008 που λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά πριν από λίγες ημέρες.

Σημαντική και η διάκριση των PEUGEOT 108 και 208, που βρέθηκαν και αυτά στο Top3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις, ενώ τα MPV/Combi, PEUGEOT Traveller, PEUGEOT Rifter, κατέλαβαν και αυτά διακεκριμένες θέσεις στην κατηγορία τους.