Θρήνος για τον Τζον Τραβόλτα, καθώς πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η σύζυγός του Κέλι Πρέστον.

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του μαστού με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια.

«Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, η Κέλι Πρέστον, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Επιλέγοντας να κρατήσει την μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρισκόταν υπό ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε ο ίδιος.

Η Κέλι Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές, ανάμεσα στα οποία είναι τα Mischief (1985), Twins (1988) και  Jerry Maguire (1996).

Ήταν παντρεμένη με τον Τζον Τραβόλτα από το 1991. Γνωρίστηκε με τον Τζον Τραβόλτα το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts», παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αγρότερα και απέκτησαν τρία παιδιά.

Η κοινή ζωή τους σημαδεύτηκε από την τραγωδία αφού ο πρωτότοκος γιος τους, Πρέστον, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και έπασχε από αυτισμό, πέθανε σε ηλικία μόλις 16 ετών.