Με δάκρυα στα μάτια και φωνάζοντας το όνομα του γιου της, Παύλου, αντέδρασε στην απόφαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή η Μάγδα Φύσσα.
«Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της, στο άκουσμα ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ιστορική απόφαση με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η αντίδρασης μίας γυναίκας, μίας μάνας, που τα έβαλε με μία ολόκληρη εγκληματική οργάνωση αλλά μετά από χρόνια μάχης, εν τέλει δικαιώθηκε.
Τα έβαλε με όσους στήριζαν τους φασίστες αλλά δεν τα παράτησε στιγμή.
Η Μάγδα Φύσσα δεν κρύφτηκε ποτέ, δεν φοβήθηκε ποτέ και διέλυσε τους ναζιστές όχι με όπλα και κουκούλες αλλά με τη δύναμη της ψυχής της.
Τα κατάφερε ακόμη και αν βίωσε την μεγαλύτερη απώλεια που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος. Την απώλεια του παιδιού της.
Σήμερα η Μάγδα Φύσσα απέδειξε πως μία γυναίκα αρκεί.
Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξέσπασμά της






- Η συγκλονιστική ιστορία της Μισέλ Νιούτον: Είχε απαχθεί τριών ετών και βρέθηκε 42χρόνια μετά – «Δεν είσαι αυτή που νομίζεις»
- «Βούλιαξε» με Άγιους Βασίληδες το κέντρο – Πάνω από χίλιοι δρομείς στο φετινό Santa Run της Αθήνας
- Κύκλωμα ναρκωτικών με ντίλερ ανηλίκους: «Θα φας ξύλο μπρο» – Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι







